• Wajan ing kompor gas ing pawon.Nutup.
  • page_banner

Tutup Kaca Tempered Tipe T kanthi Knob Stainless Steel


  • Aplikasi:Kabeh Jinis Wajan, Panci, Wajan, Masak Slower, lan Saucepans
  • Bahan kaca:Kaca Ngambang Kelas Otomatis Tempered
  • Bahan Rim:Baja tahan karat
  • Ukuran tutup:Φ 12 / 14 / 16 / 18 / 20 / 22 / 24 / 26 / 28 / 30 / 32 / 34 / 36 / 38 / 40 cm
  • Baja tahan karat:SS201, SS202, SS304 etc.
  • Efek Stainless Steel:Polandia utawa Mat
  • Warna Stainless Steel:Perak, Abu-abu Matte, Emas, Perunggu, Emas Mawar, Warna-warni dll. (Customize)
  • Warna kaca:Putih, Biru, Ijo, Coklat lsp. (Customize)
  • Ventilasi uap:Kanthi utawa Tanpa
  • Lubang tengah:Ukuran lan Jumlah Bisa Customized
  • Range tahan panas:250 derajat Celcius
  • Plat kaca:Kubah Standar, Kubah Dhuwur lan Versi Datar lsp. (Sesuaikan)
  • Logo:Ngatur
  • MOQ:1000 pcs/ukuran
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    DSC04710

    T-Type Tempered Glass Lids minangka inovasi khas ing desain peralatan masak, kanthi konfigurasi pelek stainless steel sing mbedakake saka tutup kaca tradisional.Ing wangun "T" saka rim, nalika dideleng ing salib-bagean, nuduhake unsur desain unik sing nemtokake tutup iki.Bentuk "T" iki nyedhiyakake fungsionalitas sing ditingkatake lan sentuhan gaya kanggo tutup kasebut.

    Dibandhingake karo G-Type Glass Lids, T-Type Tempered Glass Lids nggunakke jumlah bahan stainless steel sing rada gedhe ing konstruksi, sing ndadékaké menyang titik rega sing luwih dhuwur.Baja tahan karat tambahan iki ora mung nambah daya tahan lan kapabilitas penylametan panas, nanging uga menehi keanggunan sing ora jelas kanggo tutup.Asil kasebut minangka aksesori pawon sing ora mung tahan karo kerumitan masak saben dina, nanging uga nambah estetika sakabèhé piranti masak sampeyan.Kehadiran baja tahan karat ekstra ing T-Type Lids minangka bukti konstruksi sing kuat, saengga cocog kanggo wong-wong sing ngurmati wujud lan fungsi ing kabutuhan pawon.

    Kaluwihan Nggunakake Tutup Kaca Tempered Tipe C Kami

    Minangka produsen berpengalaman ing lapangan produksi tutup kaca tempered, gumunggung luwih saka sepuluh taun keahlian industri, kita setya ngirim tutup kaca tempered sing outshine saingan kita ing syarat-syarat loro kualitas lan kinerja.Tutup Kaca Tempered T-Shaped kita nawakake keuntungan ing ngisor iki:

    1. Ketahanan Luar Biasa:Tutup kita dirancang kanggo kekuatan sing luar biasa, amarga nggunakake kaca float kelas otomotif.Kanthi kaca tempered sing nduweni kekerasan kaping papat tinimbang tutup kaca biasa, tutup kita tahan banget kanggo nyandhang, goresan, lan bisa digunakake kanthi suwe lan asring reresik.

    2. Transparansi sing ora ana tandhingane:Rasakna visibilitas sing jernih nganggo tutup kaca tempered.Dheweke ngidini sampeyan ngawasi masak kanthi gampang tanpa kudu ngangkat tutup.

    3. Sealability kuat:Tutup Kaca Tempered T-Shaped nyedhiyakake segel sing nggumunake, nyegah uap lan cairan saka pot sampeyan ora tumpah.Iki njamin retensi kelembapan sing unggul lan ngreksa rasa sing enak saka kreasi kuliner sampeyan.

    4. Kompatibilitas Versatile:Tutup Kaca Tempered T-Shaped kita pas karo macem-macem peralatan masak, kalebu wajan, panci, wajan, kompor alon, lan panci.Padha adaptasi kanggo macem-macem ukuran pot, nambah keluwesan lan penak masak nalika mesthekake pas aman kanggo masak aman lan efisien.

    5. Keanggunan Estetika:Angkat tampilan koleksi peralatan masak sampeyan kanthi tutup kaca tempered sing canggih.Nampilake desain kontemporer sing ditondoi dening garis sing ramping lan kaca transparan, kanthi gampang nglengkapi dekorasi pawon apa wae, nambah sentuhan apik kanggo arsenal kuliner sampeyan.

    DSC04714
    DSC04716
    DSC04720

    Bab-bab sing Perlu Dipeduli

    1. Ngalahake kanthi Sensitivitas Termal:Ati-ati nalika nutupi tutup kaca tempered kanggo transisi termal.Owah-owahan suhu kanthi cepet, kayata nyelehake tutup panas langsung ing banyu adhem, bisa nyebabake stres termal lan nyebabake kaca retak utawa pecah.Kanggo nyuda resiko iki, ngidini tutup kanggo kelangan alon-alon sadurunge kena pengaruh variasi suhu sing ekstrem.

    2. Pilih Perkakas Lembut:Gunakake peralatan pawon sing digawe saka bahan sing nyebabake risiko goresan utawa ngrusak permukaan kaca.Perkakas silikon, kayu, utawa plastik luwih disenengi tinimbang mitra logam, sing bisa ngrusak kaca lan kompromi integritas pinggiran baja tahan karat tipe T.

    3. Regimen Pembersihan Halus:Njaga kondisi murni tutup kaca tempered kanthi ngetrapake rutinitas reresik sing ati-ati.Cuci tangan nganggo sabun cuci piring sing entheng, spons alus utawa kain dianjurake.Nyegah panggunaan bantalan gosok abrasif utawa bahan kimia sing atos, amarga bisa nyebabake goresan ing kaca lan ngrusak pinggiran stainless steel.Priksa manawa mbilas kanthi lengkap lan pangatusan lengkap kanggo nyegah pembentukan bintik-bintik banyu lan celengan mineral.

    DSC04575
    t jinis tutup kaca kubah standar karo ventilasi uap tunggal lan bolongan tengah tunggal_2
    t-jinis rinci 1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita