• Wajan ing kompor gas ing pawon.Nutup.
  • page_banner

L Tipe (Saringan) Tutup Kaca Tempered PVD kanggo Peralatan Masak


  • Aplikasi:Kabeh Jinis Wajan, Panci, Wajan, Masak Slower, lan Saucepans
  • Bahan kaca:Kaca Ngambang Kelas Otomatis Tempered
  • Bahan Rim:Baja tahan karat
  • Ukuran tutup:Φ 12 / 14 / 16 / 18 / 20 / 22 / 24 / 26 / 28 / 30 / 32 / 34 / 36 / 38 / 40 cm
  • Baja tahan karat:SS201, SS202, SS304 etc.
  • Efek Stainless Steel:Polandia utawa Mat
  • Warna Stainless Steel:Rose Gold (Customize)
  • Warna kaca:Putih, Biru, Ijo, Coklat lsp. (Customize)
  • Ventilasi uap:Kanthi utawa Tanpa
  • Lubang tengah:Ukuran lan Jumlah Bisa Customized
  • Range tahan panas:250 derajat Celcius
  • Plat kaca:Kubah Standar, Kubah Dhuwur lan Versi Datar lsp. (Sesuaikan)
  • Logo:Ngatur
  • MOQ:1000 pcs/ukuran
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Ngalami revolusi kuliner nganggo Tutup Kaca Tempered PVD Tipe L (Saringan)—campuran inovasi sing luar biasa, daya tahan sing ora owah, lan kecanggihan sing langgeng.Ing tengah tutup iki ana integrasi sing inovatif-fitur saringan sing dirancang kanthi apik sing nyepetake proses masak sampeyan.Inovasi iki ngidini sampeyan ngirit cairan kanthi efisien langsung saka piranti masak, ngowahi tugas pawon dadi usaha sing gampang lan nambah presisi kreasi kuliner sampeyan.

    Dirancang kanthi presisi lan dikuatake kanthi proses PVD (Physical Vapor Deposition) sing maju, tutup iki ngemot umur dawa lan daya tahan.Dheweke dadi bukti ketrampilan sing luar biasa, tahan suhu masak sing dhuwur nalika tetep njaga integritas struktural, njanjeni kinerja sing bisa dipercaya.

    Nanging inovasi ora mandheg ing kono.Teknologi lapisan PVD sing kita gunakake mbukak jagad kemungkinan warna.Pilih saka macem-macem pilihan, kalebu nada baja tahan karat klasik, abu-abu matte sing elegan, emas mewah, perunggu pedesaan, lan emas mawar sing ditresnani sing menehi pesona romantis.Sampeyan bisa malah njelajah desain multicolored customizable, ngijini sampeyan kanggo infuse pawon karo gaya unik lan pribadine.

    Kaca tempered sing digunakake ing tutup iki menehi visibilitas sing cetha kristal menyang kreasi kuliner sampeyan, njamin presisi ing masakan sampeyan.Kompatibilitas serbaguna karo macem-macem peralatan masak ndadekake tambahan sing bisa adaptasi menyang pawon, nyederhanakake usaha kuliner sampeyan.

    Sugeng rawuh ing jaman keunggulan kuliner kanthi Tutup Kaca Tempered PVD Tipe L (Saringan)—panggabungan harmonis saka inovasi, daya tahan, lan gaya abadi.Tutup iki redefine ora mung piranti pawon nanging inti banget saka kuliner craftsmanship, kabeh nalika nawakake palet werna kanggo cocog sesanti kuliner.

    2023-09-20 15-30-13
    2023-09-20 15-38-56

    Kaluwihan Nggunakake Tutup Kaca Tempered Tipe C Kami

    Kanthi pengalaman industri sepuluh taun, kita wis netepake awake dhewe minangka produsen sing duwe reputasi sing setya nggawe tutup kaca tempered tingkat paling dhuwur.Inovasi minangka inti misi kita, lan sumunar ing Tutup Kaca Tempered PVD Tipe L (Saringan), sing mbedakake saka kompetisi kanthi cara ing ngisor iki:

    1. Fitur Revolusioner Straining:Tutup Kaca Tempered PVD Tipe L (Saringan) kita ngenalake inovasi terobosan kanthi nggabungake saringan terintegrasi, ngidini sampeyan ngirit cairan saka peralatan masak kanthi gampang.Iki ora mung nambah efisiensi masak nanging uga nyederhanakake proses kuliner sampeyan.

    2. Umur dawa sing ora ana tandhingane:Digawe kanthi tliti nggunakake teknologi PVD (Physical Vapor Deposition) canggih lan teknik presisi, Tutup PVD Tipe L (Saringan) Kita direkayasa kanggo nahan suhu masak sing dhuwur tanpa ngrusak daya tahan, njamin piranti pawon sing dipercaya kanggo wektu sing suwe.

    3. Kompatibilitas Versatile:Dirancang kanggo pas karo macem-macem peralatan masak, Tutup Kaca Tempered PVD kita nggawa serbaguna kanggo pawon sampeyan.Padha kompatibel karo macem-macem panci lan wajan, nambah penak lan keluwesan kanggo usaha kuliner sampeyan.

    4. Pilihan Warna Expansive:Thanks kanggo fleksibilitas teknologi PVD, sampeyan bisa milih saka macem-macem palet warna, kalebu nada baja tahan karat klasik kaya salaka lan abu-abu matte, warna mewah kaya emas lan tembaga, daya tarik romantis saka emas mawar, utawa uga pilihan kanggo macem-macem warna sing disesuaikan. rancangan.Werna warna sing akeh iki ngidini sampeyan nggawe pawon kanthi gaya unik.

    5. Pangopènan sing gampang:Lapisan PVD sing awet ora mung nglindhungi tarnishing lan discoloration nanging uga nyederhanakake pangopènan.A ngilangke cepet karo gombal lembab rejuvenates katon, mesthekake yen tutup iki njaga estetika murni lan fungsi saka wektu.

    HH
    HH2
    HH3

    Carane Kita Apa

    1. Pamilihan Bahan Baku:Proses manufaktur diwiwiti kanthi milih bahan mentah sing berkualitas tinggi.Kaca tempered, sing dikenal kanthi daya tahan lan tahan panas, dadi komponen utama.Pelek stainless steel, integral kanggo struktur tutup kang, dipilih kanggo kekuatan lan karat resistance.

    2. Pemotongan lan Pembentukan Kaca:Lembaran kaca tempered sing gedhe dipotong dadi bentuk sing tepat, supaya bisa pas minangka tutup kanggo macem-macem ukuran piranti masak.Potongan potong iki banjur dibentuk kanggo nggawe tutup sing mlengkung sing dibutuhake supaya pas.

    3. Tempering:Tutup kaca tempered ngalami proses tempering, ing ngendi lagi digawe panas lan banjur digawe adhem kanthi cepet kanggo ngiyataken kaca.Tempering iki menehi daya tahan sing dibutuhake, supaya tutup bisa tahan suhu masak sing dhuwur tanpa pecah.

    4. Aplikasi Coating PVD:Inovasi tutup kasebut ana ing lapisan PVD (Physical Vapor Deposition).Proses iki nambah werna sing dipengini lan kekiatan meningkat kanggo rim stainless steel.Teknologi PVD mbisakake macem-macem warna, kalebu klasik kaya salaka lan warna inovatif kaya emas mawar.Pelek stainless steel dilapisi kanthi teliti nggunakake proses PVD, njamin keseragaman lan rampung tanpa cacat.

    5. Integrasi Fitur Saringan:Kanggo Tutup Kaca Tempered L Type (Saringan) PVD, fitur saringan sing apik digabungake kanthi lancar ing desain kasebut.Tambahan inovatif iki mbutuhake rekayasa tliti kanggo mesthekake yen fungsine sampurna, ngidini saluran cairan sing efisien saka peralatan masak.

    6. Kontrol kualitas:Ukuran kontrol kualitas sing ketat ditindakake ing macem-macem tahapan produksi.Saben tutup dipriksa kanthi ati-ati kanggo mesthekake yen cocog karo standar kualitas, daya tahan, lan keunggulan estetika sing paling dhuwur.Sembarang cacat diidentifikasi lan ditanggulangi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita