• Wajan ing kompor gas ing pawon.Nutup.
  • page_banner

Babagan awake dhewe

TAGLINE BERRIFIC >>>

Rasakake Momen, Mangsa Kanthi Kesenangan Berrific

Ningbo Berrific Manufacture and Trading Co., Ltd. minangka produsen terkemuka lan pemasok komponen peralatan masak premium, khusus ing tutup kaca tempered, tutup kaca silikon, gagang peralatan masak, kenop, lan piring dasar induksi stainless steel.Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman, kita wis mantep dadi jeneng sing bisa dipercaya lan dipercaya ing industri kasebut.

Komitmen teguh kita kanggo terus-terusan nyukupi syarat-syarat sing beda-beda saka klien kita katon liwat upaya riset lan pangembangan sing proaktif.Kita bangga karo dedikasi kita kanggo keunggulan, rega sing kompetitif, lan nyedhiyakake layanan sawise-sales sing luar biasa, mbedakake kita saka pesaing.

Ing Ningbo Berrific, kita wis darmabakti kanggo katering kanggo kabutuhan unik kita pelanggan lan aspire kanggo ora mung ketemu nanging uga ngluwihi pangarepan.

pabrik (1)

Ningkatake Saben Cokotan Kanthi Jiwit Berrific - Napa Pilih Kita

1. Ukuran lan Kapasitas Produksi
Perusahaan kita duwe fasilitas sing jembar12.000kothak meter, dilengkapi karo limang negara-saka-gambar, baris produksi Highly otomatis.Infrastruktur canggih iki menehi kita kapasitas produksi saben dina sing apik banget40.000unit, negesake maneh komitmen kanggo ngirim produk kanthi cara sing pas lan efisien."

2. Pasar Ekspor lan Kehadiran Global
We njupuk gedhe bangga ing jangkoan global kita ekstensif, katering kanggo luwih saka15negara ing saindhenging donya.kira-kira60%output produk kita diarahake menyang pasar internasional, bukti kualitas unggul lan reregan competitive kita terus-terusan ngirim.Jarak strategis kitaPelabuhan Ningbomenehi kita kauntungan sing beda kanggo nggampangake ekspor produk sing efisien.

3. Jaminan Kualitas lan Rega Kompetitif
Ing Ningbo Berrific Manufaktur lan Trading Co., Ltd., prasetya unwavering kualitas tansah tetep ing inti saka operasi kita.Proses kontrol kualitas sing ketat digabungake kanthi lancar ing siklus produksi, njamin ketaatan saben produk menyang pathokan kualitas sing paling ketat.Tim kontrol kualitas khusus kita, kalebu20profesional banget trampil, tliti nliti saben produk kanggo njunjung standar iki persis.Senadyan prasetya tekad kita kanggo kualitas, kita strategis melu karo macem-macem supplier kanggo ngamanake syarat pengadaan luwih sarujuk.Kauntungan strategis iki penting kanggo ngidini kita nawakake produk kanthi rega sing kompetitif.Kita tekad ngupayakake efisiensi biaya kanggo mesthekake yen para pelanggan ngakses solusi sing paling larang.

ngibul

4. Layanan Sawise-Sales Superior
Tim ahli lan berpengalaman kita nyedhiyakakeDhukungan pelanggan 24/7, terus-terusan disiapake kanggo ngatasi pitakon utawa keprihatinan sing bisa kedadeyan.Kita mantep ing prasetya kanggo nuwuhake hubungan langgeng karo pelanggan, contone liwat layanan sawise-sales industri.

5. Manajemen Warehouse ketat
Ing fasilitas kita, kita njunjung standar sing tepat kanthi nganakake tes peralatan sing komprehensif lan menehi penekanan penting ing protokol safety.Manajemen gudang kita ditondoi kanthi ketaatan sing ketatPrinsip 5S, mesthekake yen sistem panyimpenan kita diatur kanthi sampurna lan dioptimalake kanggo efisiensi operasional.

PETA

Budaya Perusahaan

Pondasi wutah lan sukses grup kita didhukung dening papat nilai inti sing wis nuntun kita kanthi mantep sajrone pirang-pirang taun - Integritas, Inovasi, Tanggung Jawab, lan Kolaborasi.

IKON (3)

INTEGRITAS

Ing inti saka etos kita dumunung Integritas unwavering.Kita tetep percaya yen nindakake bisnis kanthi kejujuran, transparansi, lan integritas etika ora bisa dirundingake.Kita nanem ing karyawan pentinge njaga standar etika sing paling dhuwur, sanajan ngadhepi tantangan sing nggegirisi.

IKON (2)

INOVASI

Inovasi dadi tenaga propulsif sing nyurung kemajuan kita.Kita tetep setya tanpa henti kanggo ngupayakake perbaikan lan pangembangan, kanthi konsisten ngetrapake ide, teknik, lan pendekatan anyar.Kita ngembangake lingkungan sing ningkatake kreatifitas, nguatake saben anggota tim kanggo menehi solusi inovatif.

IKON (1)

TANGGUNG JAWABE

Tanggung jawab minangka nilai dhasar sing ngatur tumindak kita.We are unwaveringly darmabakti kanggo nambah eling lingkungan, advokasi laku sustainable, lan aktif melu karo komunitas kang kita operate.Kita yakin yen njupuk tanggung jawab kanggo pilihan lan tumindak kita, ngupayakake pengaruh sing positif lan adoh ing jagad iki.

IKON (4)

KOLABORASI

Kolaborasi mbentuk jaringan ikat sing ngiket tim kita bebarengan.Kita ngerti pentinge kolaborasi lan kerja tim kanggo nggayuh sukses.Kita duwe komunikasi sing mbukak, gotong royong, lan toleransi kanthi dhuwur.Keyakinan kita yaiku kanthi upaya kolektif, kita bisa entuk asil sing luar biasa lan ngatasi tantangan apa wae sing ngliwati dalan kita.

Papat nilai dhasar iki bebarengan mbentuk budaya perusahaan kita, dadi kompas sing ngarahake operasi saben dina lan mbentuk interaksi kita karo pelanggan, mitra, lan karyawan.Kita bangga banget karo nilai-nilai kasebut lan ngupayakake saben dinane, supaya perusahaan terus berkembang lan pengaruh positif ing jagad iki.