• Wajan ing kompor gas ing pawon.Nutup.
  • page_banner

Tutup Kaca Silikon kanthi Potong Gagang Sisi kanggo Pegangan sing Bisa Dicopot lan Pelepasan Uap


  • Aplikasi:Kabeh Jinis Wajan, Panci, Wajan, Masak Slower, lan Saucepans
  • Bahan kaca:Kaca Ngambang Kelas Otomatis Tempered
  • Bahan Rim:silikon
  • Ukuran tutup:Φ 12 / 14 / 16 / 18 / 20 / 22 / 24 / 26 / 28 / 30 / 32 / 34 / 36 / 38 / 40 cm
  • Warna Silicone:Ireng, Putih, Jambon, Abang, Biru, Ijo, Kuning lsp (Customize)
  • Warna kaca:Putih, Biru, Ijo, Coklat lsp. (Customize)
  • Ventilasi uap:Kanthi utawa Tanpa
  • Lubang tengah:Ukuran lan Jumlah Bisa Customized
  • Range tahan panas:250 derajat Celcius
  • Plat kaca:Datar, Kubah Standar, lan Kubah Dhuwur Versi lsp. (Sesuaikan)
  • Logo:Ngatur
  • MOQ:1000 pcs/ukuran
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    q1

    Ing jantung desain Tutup Kaca Silikon kita dumunung ing wangun sing khas lan digawe kanthi teliti.Fitur ciri khas tutup kaca silikon kita kanthi potongan gagang sisih yaiku potongan gagang sisih sing inovatif, ing endi wujud lan fungsi nyawiji kanthi harmoni.Presisi-kedudukan ing pelek silikon njamin sambungan aman karo gagang sing bisa dicopot.Inovasi desain unik iki nyederhanakake lampiran lan detasemen, ngilangi perjuangan sing asring digandhengake karo tutup tradisional.Iku ora mung aksesoris pawon;iku gabungan seni lan ilmu, ing ngendi saben kurva lan kontur duwe tujuan.Tutup Kaca Silikon kita kanthi Potong Gagang Sisi kanggo Gagang sing Bisa Dicopot ngluwihi wates peralatan pawon tradisional.Bentuke ora mung narik kawigaten;iku dioptimalake kanggo kinerja puncak.Kanthi fitur-fitur inovatif, pilihan pangaturan dhewe, lan prasetya kanggo kaunggulan, tutup iki minangka alat penting kanggo wong-wong sing ngormati perkawinan gaya lan inti ing perjalanan kuliner.

    Kaluwihan Nggunakake Tutup Kaca Silikon Kita Kanthi Potong Gagang Sisih

    Kanthi kasugihan saka pengalaman spanning liwat dasawarsa ing lapangan tempered tutup Manufaktur tutup, kita setya setya kanggo mesthekake yen tutup kaca tempered kita ngadeg metu saka kompetisi saka segi kualitas lan kinerja.Tutup Kaca Silikon kita kanthi Potong Gagang Sisi ngasilake keuntungan ing ngisor iki:

    1. Manajemen Uap sing Dipikir:Bukti desain sing tliti, pelek silikon kita duwe bolongan udara sing diselehake kanthi strategis.Bukaan sing ora gampang iki ngidini ngeculake uap sing dikontrol, nyegah penumpukan kelembapan sing berlebihan nalika nyedhot sajian kanthi imbangan rasa lan tekstur sing sampurna.Rincian sing wicaksana iki sing ngowahi panganan biasa dadi karya kuliner.

    2. Kompatibilitas Handle sing bisa dicopot:Nalika bentuke nggumunake, Tutup Kaca Silikon Kita karo Potongan Gagang Sisih luwih saka mung pasuryan sing ayu.Digawe saka kaca tempered berkualitas tinggi lan silikon premium, dibangun kanggo nahan kaku ing pawon.Potongan gagang sisih uga cocog karo gagang sing bisa dicopot.Saka sing lembut nganti sautéing panas dhuwur, konstruksi sing kuat njamin wujude lan pas ing piranti masak, menehi kinerja sing unggul saben sampeyan masak.

    3. Sculpted kanggo Versatility:Ngluwihi estetika, siluet sculpted saka Silicone Glass Tutup kita karo Side Handle Cut nambah kinerja.Wangun sing dioptimalake bisa nampung macem-macem ukuran peralatan masak kanthi pas.Apa sampeyan lagi nyiyapake saus sing alus utawa nyiyapake godhok sing enak, tutup tutup iki njamin distribusi panas lan retensi kelembapan kanggo asil sing luar biasa.

    4. Warna Silicone Customizable:Personalisasi minangka kunci, lan kita ngerti pentinge cocog karo gaya pawon.Pramila kita nawakake keluwesan kanggo ngatur warna pelek silikon sing dikarepake.Pilih warna sing nglengkapi estetika pawon utawa nggambarake kepribadian unik sampeyan.Kanthi tutup iki, piranti pawon sampeyan dadi tambahan saka gaya sampeyan.

    5. Pangopènan Effortless:Sawise petualangan kuliner, ngresiki gampang.Kombinasi silikon lan kaca tempered njamin proses pembersihan sing cepet lan ora repot.Nglampahi luwih akeh wektu kanggo ngrasakake kreasi kuliner lan kurang wektu kanggo perawatan.

    d1
    D2
    D3

    Bab-bab sing Perlu Dipeduli

    1. Nangani kanthi ati-ati:Nambani Tutup Kaca Tempered Silikon kanthi ati-ati supaya ora bisa rusak.Nalika nangani, ndhukung kanthi merata, mesthekake distribusi bobot kanggo nyegah chipping, retak, utawa pecah saka tekanan sing ora rata.

    2. Transisi Suhu bertahap:Allow lids kanggo adaptasi mboko sithik kanggo owah-owahan suhu.Aja mbukak tutup panas menyang permukaan utawa banyu sing adhem sanalika sawise digunakake, amarga owah-owahan suhu kanthi cepet bisa nyebabake stres termal lan ngrusak kaca.

    3. Gentle Cleaning:Njaga tampilan resik tutup kanthi ngresiki kanthi alon-alon.Gunakake spons utawa kain sing alus, sabun cuci piring sing lembut, lan banyu anget kanggo mbusak residu utawa noda.Bantalan gosok utawa bahan kimia abrasif bisa ngeruk kaca lan ngrusak komponen silikon.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita